Bli kjent med historien til- og de ansatte hos Lunch og Catering AS.
Allere
de i 1998 startet Ingar Østby og sønnen Tom, som den gang så vidt var ferdig med videregående skole, Lunch & Catering.
Det var faktisk nesten ved en tilfeldighet at vi endte i denne bransjen sier Tom som nå har overtatt mye av den daglige driften. Den gang drev vi et mineralvannsutsalg og hadde en nabo som drev en lunchbar. Da hun ble syk, ville det seg slik at vi fikk tilbud om å overta driften der i tillegg til mineralvannsutsalget.
Etter å ha holdt til i diverse lokale på Kolbotn siden den gang, åpnet vi den 1. Januar i år opp i nyoppussede lokaler i Skiveien 75 (tidl. 7-eleven).
Nå har vi oppgradert de 300 m2 store lokalene fra bunnen av, så her blir vi nok i mange år sier Tom og stolt viser frem de delikate storkjøkkenfasilitetene.
I dag har Lunch & Catering fem fulltidsansatte, samt noen deltidsansatte som kalles inn for å ta unna de størte toppene. I tillegg kommer flere sjåfører som sørger for at all den deilige maten kommer ut til kundene.
Dekker mange behov:
- Lunch til næringslivet, bestående av alt fra brød, melk og pålegg, til varme lunchretter.
- Catering virksomhet til alle anledninger. Møter, selskaper, store og små anledninger. Her leverer vi varm mar, koldtbord og tapas.
- Salg over disk i skiveien 75 øker stadig, spesielt rundt luncg tid.
- Nyhet ! Vi leverer hjemmelaget middag i porsjoner. Du kjøper den kald, og varmer den opp hjemme akkurat når det passer.
Tom Østby mener markedet i Oppegård fortsatt er godt, men forteller at de også stadig får flere kunder i Oslo. Han er så langt meget fornøyd med situasjonen, og kan fortelle at omsetningen i 2011 var på ca 3.8 millioner kroner og at han håper å runde 10 millioner kroner i 2014, noe som viser en meget god økning.
Vi skal fortsette å arbeide etter samme motto som vi alltid har gjort, nemlig
PRIS – KVALITET OG FLEKSIBILITET.
Det er ikke alt som lar seg gjøre, men vi prøver så langt det er mulig, avslutter Tom.